Ett nytt år, Nya mål, Nya drömmar, Nytt tema

Årets första dag börjar så smått lida mot sitt slut. Året är nu 2015. Jag är så nyfiken vad som kommer att hända och ske de närmsta tolv månaderna att jag nästan spricker. Jag vill inte bara drömma och vänta på vad som komma skall utan mer leva i stunden, här och nu. Oavsett vad som händer försöka ta med mig några bra ur alla situationer.images (74)

Livet är stort. Mycket större än vi någonsin kan ta in. Vi har alla så mycket mer inom oss än vi kan ana som bara väntar på att få blomma ut. Visst är det häftigt? Livet i sig är fullt av så många fantastiska möjligheter och jag tror att vår uppgift är att vara lyhörda och våga ta emot dem.

Jag kommer, som jag skrivit in ett tidigare inlägg, fortsätta med affirmationernahämta (35) och jobba utifrån ”Leva livet” men nytt år innebär även en ny sådan kalender, alltså Leva livet 2015. Tänk, ett nytt oskrivet blad ligger nu framför våra fötter. Vilka drömmar längtar du efter att förverkliga under året som kommer? Låt denna månad vad den månad som du klurar på vad du vill ha för drömmar och mål som du ska fokusera på resten I slutet av månaden kommer du tydligt att se vilka drömmar och mål du vill , skriv då upp dem. Titta på dem, genom att låta göra denna process kommer magin ta fart och din energi riktas, både medvetet och omedvetet, mot att uppfylla dem.

Ny månad, nytt år. Det innebär såklart även ett nytt tema. Januaris tema handlar om Nystart. Varje dag, varje timme, varje minut har du möjlighet att göra helt nya val. Nya val för att nå små förändringar i vardagen och för välbefinnandet eller stora val som för dig i en helt ny riktning i livet. Bara du själv vet hur du vill leva ditt liv, vad dina innersta drömmar är och om du är där du vill vara. Tanken att varje minut är en ny möjlighet till förändring, om du vill, är befriande. Med ett avstamp i hur livet ser ut precis just nu för dig kan du ta nästa steg för att komma närmare det liv du drömmer om.

Januari handlar om en ny start och en möjlighet att fundera på vad du önskar att 2015 ska innehålla.

Låt 2015 bli året du uppfyller dina drömmar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s