December. Nytt tema.

Älskade december. Det händer något med mig i denna månad. Förberedelser, pyssel, umgänge och mängder med ljus och mys. Självaste julafton är jag inte så mycket för men veckorna innan, från idag och fram till fjärde advent är det något speciellt med.

Det är dags för ett nytt tema. Årets sista tema. Vad passar inte bättre än att lägga vårt fokus på kärlek.

IMG_0527.PNG

Kärlek är så mycket mer och så mycket större än bara kärlek till en livspartner. Att se på världen med kärleksfulla ögon och utgå från det goda i alla lägen är säkert en utmaning för de flesta av oss men det är just här vi kan påverka hur mycket kärlek vi kan omge oss med. Det är ett förhållningssätt som sprider en skön känsla i dig själv men också till dem du omger dig med. Det öppnar upp för nya spännande möjligheter i livet.

Öppna upp ditt hjärta och lita på det goda i livet!

Månadens första uppgift lyder: Se på dig själv med kärlekens ögon den här veckan. Upprepa varje morgon ”Jag älskar mig själv precis som jag är” framför spegeln. Se dig själv i ögonen när du säger det och känn hur känslan sprider sig ut i varenda cell i din kropp. Ju fler gånger du gör det desto kraftigare blir effekten. Skriv ner hur du upplever veckan.

Som vanligt kan du även fundera på att sätt upp en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag….och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s