Allt är möjligt

Allt är möjligt – dagens affirmation

Undra hur många gånger vi kan säga det till oss själva? Jag hävdar att vi ska göra det så många gånger till dess att vi börjar tro på orden. Än är inte jag där. Jag tror att jag säger dessa ord för sällan. Allt är möjligt är något som vi bör säga till oss själva flera gånger om dagen, varje gång vi funderar på en förändring men tvekar. Vi kanske är rädda att misslyckas, rädda för att hoppa, ta steget ut i det okända, det mindre trygga. Allt nytt är ju otryggt till en början. Jag tror dock att om du är trygg i dig själv, kommer det vara lättare att finna trygghet i det nya oavsett vad du gör. Du är ju ditt främsta redskap. Är du trygg i dig själv så blir de yttre påfrestningarna mindre påtagliga. Jag tänker att det blåser lika hårt mot oss alla om vi finner oss i samma storm, skillnaden är att vissa tappar balansen direkt medan andra tar sig igenom stormen upprätt.

IMG_7627.JPG

Jag har bestämt mig. I mitt liv är allt möjligt. Det är mitt val vilka hinder jag väljer att se längs vägen och när och om jag säger stopp. Valet är alltså mitt. Allt är möjligt. Nu tar jag chansen. Nu hoppar jag. Jag är inte rädd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s