Jag ser möjligheter överallt

Jag ser möjligheter överallt – dagens affirmation

Tusen och åter tusen tankar som snurrar i mitt huvud. Så är det varje dag och hela tiden. Ständigt ser jag möjligheter till något nytt, något utvecklande och utmanade. Jag tror starkt på att det blir vad du gör det till. Alltså, genom att se möjligheter och vågar testa, kommer du kunna forma ditt liv precis som du vill. Du kan nå vilka drömmar du än vill, hemligheten är att se möjligheterna och inte problemen. Att våga, att chansa – vad är det värsta som kan hända?

IMG_0511.PNG

I mitt huvud snurrar som sagt ständigt en massa tankar och funderingar. Just nu är jag inne i ett skede där jag funderar på min karriär och vad jag vill göra med den, hur jag ska tillväga och så vidare. Jag tror på tecken, jag tror att saker och ting inte händer och dyker upp i ens liv utan någon mening. Jag vill inte skriva något än, inget är bestämt, än är det bara en tanke. Den tanken, om jag förverkliga den kommer att innebära en hel del förändring i mitt liv nästa år.

Ingenting är omöjligt. Det största hindret för att nå dit du vill är du själv. Ta en titt på dina hinder, se möjligheterna för att ta dig över dessa hinder och framför allt tro på dig själv.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s