Veckans tankeuppgift

Ny vecka, samma tema. Framgång. Vänta inte på att bli upptäckt eller uppvaktad. Att var aktiv är oftast en nyckel till framgång. Vad kan du göra för att nå dit du vill? 

I mitt huvud snurrar det alltid en massa tankar och idéer. Det är så många att jag inte hinner fånga någon om jag inte skriver ned dem. Jag älskar papper och penna, allt blir på något vis så mycket mer levande på papper jämfört med bokstäver på en dataskärm. Än mer tydligt blir det att rita. pen_n_paperJag har haft i tanken att göra en plan, att skissa upp en plan gällande mina mål och visioner för de närmsta åren. Det är dags att ta tag i det nu och skrida till verket. Jag kommer inte ställa krav på mig att fixa det i veckan men innan året är slut ska jag ha gjort upp en plan på hur jag ska nå mina mål.

Hur gör du för att sortera bland dina tankar och idéer?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s