Jag förväntar mig framgång

Jag förväntar mig framgång – dagens affirmation

Framgång, det går ju att göra framgång på så många sätt. Vad är framgång för dig? Genom dagens affirmation väljer jag att tolka framgång med att jag förväntar mig att oavsett vad jag gör blir det till det bästa för mig. High_fiveJag förväntar mig att vad jag än tar mig an så blir det bra. Sedan hur det slutar det vet ingen och resultatet har egentligen mindre betydelse. Jag lär mig alltid nya saker längs resans väg och ibland når jag inte ens mitt mål. Jag kommer kunna lära mig av mina misstag och på så vis kommer jag att lyckas, oavsett vad jag tar mig an. Det är framgång för mig.

Jag förväntar mig framgång. Att gå bakåt är inget alternativ. Låt oss gå framåt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s