300 är det nu

Detta blir mitt trehundrade inlägg. Tänk så många ord det blivit, så många tankar, funderingar och bekännelser. Att starta denna blogg är bland det bästa jag gjort, jag älskar att skriva. Det har hänt otroligt mycket i mitt liv sedan jag valde att blogga aktivt. Det har kanske inte hänt så mycket rent fysiskt, har visserligen börjat ett nytt jobb. Jag tänker mestadels på det mentala planet. Jag har aldrig varit så bra som jag är idag. Jag vågar stå för den jag är, jag har planer och mål för mig själv på ett sätt som jag tidigare inte haft.

IMG_7522.PNG

Jag tror att det är tack vare en speciell kvinna som gjort att jag fortfarande skriver. Hennes namn är Karin Eriksson och är författaren till Leva Livet 2014. I helgen var det Allt för hälsan – mässan här i Stockholm och hon var där. Vi har haft mejlkontakt sedan ett tag tillbaka och jag tyckte att det vore skoj att träffa henne på riktigt. Fantastiskt roligt att få höra hennes tankar kring boken eller kalendern som det är, att höra hennes lilla framgångssaga. Det fick mig att förstå att inget är omöjligt, det är bara jag själv som kan sätta stopp för mina egna drömmar. Därför la jag idag ett brev på lådan, det är en ansökan till en skola. Mer än så berättar jag inte nu, men håll gärna en tumme för att jag ska bli antagen. Jag kan även berätta att jag kommer fortsätta med affirmationerna nästa år, det finns nämligen en ny utgåva för 2015. Jag blev otroligt glad när jag fick detta besked. Det tackar jag varmt och hjärtligt för.

Vet ni förresten att det bara är tre veckor kvar tills julkalendern börjar? Det är en av höjdpunkterna i december, att få kliva upp lite extra tidigt, tända ljus och krypa ner i soffan och titta på julkalendern. Jag bara älskar det! Det är livskvalité för mig.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s