Jag accepterar att jag har ansvar för mitt liv

Jag accepterar att jag har ansvar för mitt liv – dagens affirmation

Vi alla har ansvar, över olika saker, i hemma, på jobbet, det ser olika ut. Något som vi alla, var och en har ansvar för är oss själva. Så är det bara, vi kan aldrig lägga skulden på någon annan. Du har ansvar för ditt liv.hämta (30)

Ibland kommer en stor våg, stor som en tsunami över mig. Jag orkar inte, jag vill inte vara så medveten om vad som är bra och dåligt för min kropp. Dessa stunder vill jag släppa allt, inte bry mig vad jag stoppar i mig, göra saker på sätt som jag gjorde förr. Trots att den där vågen sköljer över mig, kan jag inte gå tillbaka. Jag har skapat ett liv, mitt liv precis som det är just nu för att jag och min kropp mår bra av det. Jag kan inte börja äta gluten eller mejeriprodukter, konsekvenserna är för stora, de gör för ont för att jag ens ska våga testa. Tänk vad skönt det vore att bara strunta i träning och fysiska aktiviteter. Eller? För mig är det egentligen inte något alternativ då jag måste röra på mig. Jag kan inte sitta rätt upp och ner dag in och dag ut, det kryper i mig efter bara någon timme stillasittande. Jag vet ju att min kropp behöver motion för att kunna sortera allt som händer runt omkring en.

Livet. Ja, det är många pusselbitar som ska passa. Ju äldre jag blir ju fler bitar verkar mitt livspussel ha. Oavsett hur många bitar pusslet är så är det jag, bara jag som har ansvar för att få ihop just mitt pussel, att se till att alla bitar passar. Jag har accepterat att jag har ansvar för mitt liv på alla sätt och vis. Och jag ska banne mig lyckas. Det har jag bestämt mig för.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s