Jag väljer att gå min egen väg i livet

Jag väljer att gå min egen väg i livet – dagens affirmation

Alla dessa vägar, alla korsningar som vi ständigt kommer till. Att göra val, åt vilket håll ska vi svänga. Vi gör ständigt en massa val. Vissa val är lättare än andra. Vissa gör vi medvetet, vissa sker utan att vi tänker. Oavsett så formar valen våra liv. Genom att våga stå för valen du gör och genom att fatta dem utifrånvad just du behöver, kommer göra dig starkare. Du skapar då din väg på dina villkor. Jag tror att det är lite av nyckeln till ett fint liv.choice

Jag gör ständigt val, de stora valen, så som utbildning, att vara eller inte vara i en relation, att flytta till annan ort är några av valen som har kommit att påverka mig starkt. Jag ångrar inte något, än om vissa av valen har varit tuffa så har jag överlevt. Det har varit många tårar och många tankar på att ge upp, att gå tillbaka till det som var. Men. Varje gång har jag stått fast vid mitt beslut, jag väljer att gå min egen väg i livet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s