Jag skapar mitt liv nu

Jag skapar mitt liv nu – dagens affirmation

Mitt liv. Ditt liv. Oavsett så händer det här och nu. Det pågår ständigt, hela tiden. Det stannar aldrig upp. Livet. Vi kan gå och vänta på bättre tider, acceptera att det inte blir bättre än så här eller så kan vi välja att leva här och nu och skapa möjligheter för att forma livet så som vi vill ha det.

IMG_0506.PNG

Det handlar om ansvar. Du har ansvar för ditt liv. Det finns inte någon annan som kan bestämma vad du gör med och i ditt liv. Du gör alltid valet. Jag har bestämt mig. Jag bestämde mig för länge sedan. Jag skapar mitt liv så som jag vill ha det utifrån de förutsättningar jag har. Mitt liv är i ständig förändring och jag är nyfiken på vad som händer och sker inom mig och runt om mig.

Jag har drömmar, jag längtar och hoppas på olika saker. Jag tänker tillbaka på det som varit. Ibland fångas jag av att vara någonstans i det förflutna eller att vänta på framtiden. När detta sker försöker jag påminna mig om att livet pågår här och nu. Just nu, just idag har jag mängder med möjligheter att skapa mitt liv. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s