November. Nytt tema.

November. Denna månad ska vi lägga extra fokus på Framgång. Vilka områden i livet vill du lyckas med? Och vilken roll spelar pengar, karriär, vänner och lycka? Hur viktigt är kärlek, värderingar, och medkänsla? Kan du mäta framgång i hur väl du lever ditt liv, hur sann du är mot dig själv och känslan av meningsfullhet?

framgång

Så, vad är meningsfullhet för dig? Är det att vara en bra förälder, att lära känna sig själv, öva upp förmågan att njuta av livet, få drömjobbet, göra skillnad, uppfinna något, skriva en bok, skaffa hus, bli känd, stå upp för en bra sak, bli rik, vinna en tävling eller liva i en kärleksfull relation? Det finns inga rätt eller fel. Huvudsaken är att du följer ditt hjärta och blir framgångsrik i ditt liv med vad som är viktigt för dig.

Månadens första veckans uppgift, uppdrag lyder så här: När tappar du känslan för tid och rum och blir fullkomligt uppslukad av det du gör – med andra ord, var finns din passion? Jag hade tänkt lämna den öppen men jag kan inte. Min passion känner du kanske till, dans. I dansens värld försvinner tid och rum för mig. Musik och rörelser, tillsammans skapar dessa två magi.

Som vanligt kan du även fundera på att sätt upp en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag….och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s