Ny adress. Nytt utseende. Samma innehåll.

Det var lite över ett år sedan jag startade denna blogg, det är bland det bästa jag gjort. Att med ord kunna uttrycka min tankar och funderingar och samtidigt att andra människor får ta del av dem. Det är fantastiskt och jag älskar det! Det som gör att jag fortsätter att driva denna blogg är den positiva feedback jag får av er som läser, följer mig. Tack för det och fortsätt mer än gärna att ge mig feedback.

Jag har grubblar och klurat en hel del ett tag nu. Jag tycker att Susanne blogg inte låter allt för roligt, lite tråkigt och det säger inte så mycket om vad det är för blogg. Leka med ord är en av mina många favoritsysslor och oj så jag lekt senaste tiden. Jag fick idag klart med det nya namnet, vilket även innebär att jag har en ny adress till min blogg, meavita.me. Mea Vita är alltså mitt nya namn. Mea Vita är latin och betyder Mitt Liv. Jag tycker att den är slående. Håller även på att ändra utseendet på sidan, hoppas ni gillar den. Jag uppskattar och tar gladeligen emot feedback även där.

IMG_7309.PNG

Mea Vita – från inre till yttre välmående. Varmt välkomna till min blogg, samma innehåll bara ett nytt namn. Enjoy!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s