Jag uppskattar mina vänner

Jag uppskattar mina vänner – dagens affirmation

Hur ska jag någonsin kunna visa all min kärlek och uppskattning jag känner för mina vänner? Har du känt så någon gång?

IMG_0468.GIF
Jag är så tacksam, glad och lycklig för de underbara människorna som finns i mitt liv. De finns där när jag som mest behöver dem, de lyssnar, stöttar och pushar när jag behöver det. Det enda som behövs är att berätta vad jag tänker och känner, ingen av mina vänner är tankeläsare, så finns de där. Om jag tänker en fin tanke om dem, ser jag till att framför det till dem, med ord, bild eller någon annan typ av gest. De förtjänar att få veta hur fina och underbara jag tycker att de är.

Hur gör du för att visa dina vänner att du är tacksam över att de finns i ditt liv?

Annonser

2 thoughts on “Jag uppskattar mina vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s