Avslutande ord om månadens tema

September 2014 är nu förbi, även den månaden flög fram. Fokuset har legat på relationer, hur har det känts för dig, hur har ett gått?

Att visa kärlek och uppskattning till de människor som vi har runt om oss, som vi inte vill vara utan, är det bästa vi kan göra. Att visa omtanke och berätta för personerna hur värdefulla de är och att du är tacksam att de finns i ditt liv. Det är något vi inte får glömma bort, ta ingen eller inget för givet!hämta (27)

Det är dags att reflektera över månaden utifrån ”Leva livet 2014”.

Har du lärt dig något nytt om dig själv den senaste månaden? Det kan vara vad som helst, smått som stort. Jag lär mig ständigt nya saker, upptäcker nya saker hos mig själv. Månaden som varit har jag dels börjat det nya jobbet, vilket i sig varit en stor utmaning. Jag har även gått yogakurs och där har jag lärt mig jätte mycket om mig själv. Yinyoga har jag verkligen en hatkärlek till, det kryper i mig att sitta stilla och andas samtidigt som det ger mig väldigt mycket näring. Jag tror att jag funnit något som får pitta att lugna sig något i mig.

Vad är det bästa som hände i september? Det händer ju ständigt en massa bra saker om du väljer att se det så. För min del så handlar det om att jag börjar komma till insikt med en massa saker. Den där 30års krisen som jag haft dragande börjar släppa och jag börjar se att det är ganska härligt att leva livet så som jag gör det just idag. En stor sak eller någon berättade en väldigt fin sak. Men. Det är något jag inte får berätta, inte än. Jag blev i vilket fall mycket glad. Kan avslöja att det handlar om kärlek. Den vackraste kärleken.

Oktober, vad har du för förväntningar på denna månad? Höstens finaste månad när naturen färgas i alla möjliga färger. Det är verkligen en fröjd att gå ut i naturen så här års. Oktober, för min del så har jag en dansmara som väntar. En av årets höjdpunkter inom dansen. Jag ser även med spänning fram emot vad alla processer inom mig kommer att leda mig. Jag har idag även bokat in mig på en kurs i poledance. Jag har velat göra detta länge men inte kommit till skott. Nu i oktober är det dags. Det ser jag med spänning fram emot. Jag lovar att komma med uppdateringar, dela mina tankar och upplevelser här på bloggen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s