Jag fullkomligt strålar av självrespekt

Jag fullkomligt strålar av självrespekt – dagens affirmation

Självrespekt. Att respektera sig själv. Det är ibland väldigt svårt att visa respekt och hänsyn till sig själv. Att lyssna på sig själv och på vad både kropp och själ säger. Ofta pratar de dessutom olika språk och i munnen på varandra, vilket kan göra att vi blir förvirrade och missar den viktiga biten som handlar om att respektera sig själv. Ibland blir vi så inne i något att vi glömmer att lyssna på kroppens signaler. Självrespekt tycker jag även handlar om att våga stå upp för sig själv och oavsett vad andra säger så vet du vad din kropp och knopp behöver, och du lyssnar till det. Det kan såklart finnas människor som besitter mer kunskap om saker och ting. Ta till dig, lyssna och bearbeta det de säger. Det är alltid du som har sista ordet när det kommer till dig själv och din kropp. Visa så pass mycket respekt till dig själv, att du säger nej om du inte vill, orkar eller har tid till något just där och just då.dino

Självrespekt handlar om hur vi värdesätter vårt egenvärde. Hur ser du på ditt eget värde? Respekterar du dig själv? Hur högt värdesätter du dig själv?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s