Yoga i grupp

Jag har skrivit om yoga förr och att jag använder mig av Yogobe som är en onlinetjänst. Jag tycker att det fungerar jätte bra. Det går att utföra när som helst och nästan var som helst (så länge du har uppkoppling). Men. Jag har länge funderat på om jag gör rätt, därför hamnade tankarna att gå till en yogastudio och gå kurs där. Att en instruktör kan rätta till mig och jag på så sätt kan få en känsla av hur det ska kännas i kroppen. Sagt och gjort. Förra helgen gick jag en introduktionskurs i ashtanga yoga. Jag har som sagt lärt mig en del via Yogobe, men jag måste ju säga att gå till en lokal som är inredd med en massa yoga-inspiration, det skapar en speciell känsla i kroppen. Jag kan ju bara tala för mig själv, jag blir alldeles lugn i kroppen när jag kom till min yogastudio första gången.

images (62)

Jag har länge varit lite skeptisk mot yoga, samtidigt som väldigt nyfiken. Det pratas ju så mycket om det och att det ska vara så bra. Jag kan ju inte veta förrän jag testat på riktigt, riktigt. Jag kan inte säga att jag är helt såld, det är mycket att tänka på och det är galet jobbigt att utföra. Men. Yogan gör något med mig. Det händer något inom mig varje gång jag går dit och ställer mig på mattan i den där salen. Jag tycker det är både spännande och intressant. Jag blir nyfiken på vad som kan komma att hända inom mig. Den öppnar upp något som jag idag inte vet vad det är.

Jag vill rekommendera alla som yogar hemma, och inte varit på yoga i studio med instruktör, att testa det. Du behöver inte gå regelbundet eller så. Gör det bara någon gång ibland, för att få in känslan i kroppen.

Namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s