Jag är tacksam för alla mina vänner

Jag är tacksam för alla mina vänner – dagens affirmation

Vänner. Kompisar. Bekanta. Ja, alla har ju någon betydelse i ens liv. Jag är otroligt tacksam för alla fina, härliga människor som finns i mitt liv. Utan vännerna skulle det vara ganska ensamt. I en stad långt från familjen. Vänner är ett måste.

IMG_0468.GIF
Har du någon gång haft känslan av att du är alldeles ensam, att du inte har några vänner som bryr sig? Om det är så, du har fel! Jag vågar påstå det. Du är aldrig ensam. Det finns alltid någon någonstans som bryr sig och vill vara din vän. Mitt uppe i de där destruktiva tankarna, är det lätt att glömma de fina människor som runt omkring en. Vännerna. Jag tycker det är ok att känna sig ensam ibland. Va i den känslan en stund. Men. En liten stund, för att sedan ringa någon vän. Kanske ni bara pratar och surrar i telefonen eller så bestämmer ni att ses.

Jag är tacksam för alla mina vänner. Jag vet att det alltid finns någon som har tid för mig när jag som mest behöver det. Men. Det är upp till mig att ta kontakt med en vän för att ventilera om det är det jag behöver. Det finns ingen som kan veta vad jag behöver just nu om jag inte berättar det.

Våra vänner ska vi vara rädda om, fina vänner växer inte på träd. Se till att vårda dina relationer, visa dina vänner uppskattning för att just han eller hon vill finnas i ditt liv. Jag känner otroligt kärlek till mina vänner och det som är så fantastiskt är att kärleken är ömsesidig. Jag ger och jag får. Det är hemligheten när du vill nå fram, vinna förtroende och få kärlek så småningom. Ju mer jag ger, desto mer får jag tillbaka. Men. Se upp för energitjuvarna, så att det inte blir så att du bara ger och ger och inte får någon tillbaka. Varje relation, oavsett typ måste handla om en ömsesidigt respekt.

Jag har, i stort sett, hela mitt liv trott att jag behövt pojkvän för att känna mig älskad och uppskattad. Tänk så fel jag haft! Det spelar ingen roll vad det är för etikett på relationen. Alla är människor. Det handlar om kärlek till en person, ett hjärta, en själ. Det är vackert. Det är unikt. Jag vet inte om det är för att jag nu är äldre och klokare eller om jag bara lärt mig att uppskatta livet och allt som finns i det. Oavsett, är jag tacksam för allt vackert som finns i det.

Till alla mina vänner, nära som långt bort – ni alla har en speciell plats i mitt hjärta. Tack för att vi funnit varandra och ni vill vara i mitt liv. Jag är så tacksam för alla mina vänner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s