Jag välkomnar nya underbara vänner i mitt liv

Jag välkomnar nya underbara vänner i mitt liv – dagens affirmation

Vänner. Nya vänner. Gamla vänner. Bekanta. Nära vänner. Förra veckan gjordes den där ”relationscirkeln”. När jag läste dagens affirmation gick jag tillbaka och tittade på min cirkel. Jag gjorde en tillbakablick om hur det gick till när jag träffade de fina människorna jag har i cirkeln. Några har jag haft i många år, en del kom in i mitt liv för några år sedan medan några har jag inte känt så länge. Oavsett så älskar jag dem alla, och de alla har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Jag vill för allt i världen inte vara utan dessa människor.

Jag förundras över hur vi människor fungerar och hur det går till när två människor möts och det bara säger klick. Det är evigheter sedan det sa klick med någon karl. Jag syftar inte på det klicket utan på när två människor möts och det känns som att man känt varandra sedan tidigare. Egentligen så handlar det om det första mötet. Om personkemi, oavsett hur relationen utvecklas. Det finns inget som håller en tillbaka, det finns en ömsesidig nyfikenhet. Det blir visserligen som att man är nykär. Kär. För mig handlar livet om kärlek. Kan man vara kär utan att känna attraktion? För mig är svaret ja. Att få lära känna nya underbara människor som jag känner något speciellt med. Vi knyter band. Det blir något vackert. Jag blir varm i hjärta och själ av ett samtal eller ett sms från personen.

Jag blir lika förvånad varje gång det händer. Ibland slår blixten bara ner. Jag vill nu dela med mig om en liten historia som handlar om när jag träffade en av de som står mig närmast. Den är till henne. Det är som en kärlekshistoria. Det är något vackert.

Jag hade varit på dansmara i Härnösand, det var i början av detta år. Jag skickade ut en förfrågan på Facebook om någon skulle åka söderut och hade plast över till mig. En tjej svarade och vi bestämde att vi skulle mötas vid tågstationen. Det var bara hon och jag i bilen. Det är en av de finaste bilresorna i mitt liv. Vi liksom möttes där, det sa klick på en gång. Samtalen rullade på och det fanns inget som var för konstigt att prata om. En vecka senare bestämmer vi att ses igen, vi tar en promenad på Söder, blir hungriga och går till Hermans för lunch. Det blir mitt livs längsta lunch (den varade till kvällen). Vi bara sitter där och pratar och pratar. Jag är totalt såld, fast. Nästan som att jag vore förälskad, fast utan fysisk attraktionen. Jag vill bara veta mer om denna underbara varelse. Sedan dess har vänskapen byggts starkare och starkare. Vi bor nu i olika delar av landet men jag känner hennes kärlek till mig oavsett avstånd. Det är så vackert. Det är så mycket kärlek.

IMG_7116.PNG

Jag är så glad och tacksam att jag valde att åka upp på dansmaran i Härnösand, att jag vågade fråga om skjuts. Att jag klev in i den röda faran. Att våra vägar möttes. Det är så vackert. Jag känner sådan kärlek till henne att det nästan gör ont. Det liksom bubblar i kroppen. Jag kommer vara evigt tacksam att jag välkomnar nya underbara vänner i mitt liv.

Jag har än fler sådana historier. Vi alla minns väl hur vi träffat människor som kom att få en plats i hjärtat, i ens liv. Detta inlägg tillägnar jag den där coola bruden som ser rätt hårt ut men har en insida av lenaste silke. Vackra människa! Galet så jag älskar dig! Tack för att du kom in i mitt liv. Kärlek.

 

Annonser

1 thought on “Jag välkomnar nya underbara vänner i mitt liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s