Fuck cancer

Cancer. Jag ryser av ordet. Jag hatar ordet men än mer dess innebörd. En fruktansvärd sjukdom som slår den drabbade och dess omgivning otroligt hårt. Livet är orättvist. Så är det bara. Varför drabbas bara vissa?

En närstående har drabbats av cancer. Hon har varit sjuk länge men utan att läkarna kunnat fastställa vad det varit. När väl diagnosen kom blev hon inlagd på sjukhuset. Dagen efter påbörjades behandling, cellgifter. Jag vet inte så mycket om sjukdomen, jag vill inte googla på den. Jag vill inte veta. Det spelar ingen roll om jag har fakta eller inte. Faktum kvarstår att hon kämpar mot en dödlig sjukdom. Den där fucking jävla cancern! Jag önskar att det fanns något jag kan göra. Rent fysiskt går det inte. Men. Jag kan fortsätta hoppas, fortsätta tro. Jag kan fortsätta sända min kärlek och kraft till henne och hennes familj. Jag har gjort ett armband till henne. Under tiden jag satt och pärlade rann tårarna. Den där fucking cancern ska inte få ta henne från denna jord! Hon är stark, hon kommer att besegra den. Fuck cancer!  

20140817-175334-64414251.jpg

Annonser

1 thought on “Fuck cancer

  1. Du kan fortsätta att vara där för henne. Så många ”blir av” med vänner som inte orkar när de blir sjuka. Att vara där och bara finnas är mycket värt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s