Att gå utanför trygghetszonen

Har du någonsin testat att gå utanför din trygghetszon, där du inte vet vad som händer, om du kommer klara av det eftersom du aldrig testat? Det är skrämmande men galet häftigt att ta ett steg utanför, utmana dig själv. Jag älskar att göra det, men inom vissa områden har jag svårare att våga mig ut.

20140823-190030-68430371.jpgJag har alltid tittat beundransvärt på alla människor som springer ut på bryggan och dyker i vattnet. Det ser så härligt och snyggt ut. Jag vill också kunna göra så. Men. Jag kan inte dyka. Jag övade en massa när jag var liten men efter några magplask blev jag rädd för det. Igår när jag låg vid poolen vid hotellet och tittade på när en pappa lärde sina barn att dyka, bestämde jag mig. Under denna vecka ska jag banne mig också lära mig att dyka! Som vanligt när jag väl bestämt mig för något, så ser jag till att det händer. Imorse efter yoga och en löptur gick jag till poolen, det var inte en kotte där. Jag satte mig på huk vid poolkanten, förde händerna ovanför huvudet och sköt ifrån, precis som jag lärt mig på simskolan för en massa år sedan. Det gick bra. Jag fortsatte och efter några ”hukandes” dyk, ställde jag mig upp och sköt ifrån med benen. Ingen aning om hur det såg ut. Men. Det kändes som ett perfekt, snyggt dyk. Det gick fort att lära mig att dyka, återstår dock att se om det bara var nybörjartur eller om jag genom teorin hela tiden kunnat dyka, bara att jag inte vågat testa tidigare. Jag älskar att lära mig nya saker och upptäcka jag kan mer än jag tror.

Utmana dig själv. Våga testa. Vad är det värsta som kan hända?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s