Semestertripp och höststart

Det känns i luften att vi är på väg att byta årstid. Hösten. Hur startar du hösten? Sätter du upp mål som du vill nå innan året är slut? Gräver du ner dig i jobb? Tar du dagen som den kommer? Längtar du tillbaka till sommar, sol och bad?

IMG_6848.JPGJag sitter i skrivande stund på Arlanda och väntar på att få kliva ombord på ett plan som ska ta mig till Rhodos. En vecka i vänners goda lag, sol, bad och värme. Ett perfekt sätt att avsluta den tuffa tid jag haft och samtidigt en kickoff inför hösten och allt spännande den har att erbjuda.

Än fast det ligger en lång ledighet bakom mig, känns det underbart att åka iväg. Det är en helt annan sak att resa till ett annat land, långt bort från alla måsten och att få vara otillgänglig för en stund. Jag funderar på att ta semester även från bloggen. Det är min tanke men återstår att se hur det finns tillgång till wi-fi.

En och en halv vecka kvar på ”vanan”. Hur går det? Fortsätt med den, glöm inte att reflektera. Nu är det dags att koppla ner och koppla av. På återseende om en vecka! Ta hand om dig. Ge dig själv massor av kärlek och glöm inte att du är grym, unik och alldeles fantastisk precis som du är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s