Ny vana

Kommer du ihåg vad du skulle fundera på under förra veckan? Har du gjort det? Om inte, läs inlägget här. Det är dags att sätta igång med att förbättra din hälsa, vad var du valt att arbeta vidare med? Vad kommer bli din nya vana? 

Min nya vana ska vara att dricka 0.5 liter citronvatten varje morgon. Kroppen behöver hjälp att skölja bort de slaggprodukter som samlats i kroppen under natten. Genom att dricka en större mängd vatten, ”sköljs” slaggen bort. Citronen gör att kroppen lättare kan ta upp den väskan den behöver, plus att vattnet smakar så mycket bättre med lite citron. Jag pressar ner en halv citron i ett stort glas (helst ska det vara varmt vatten) och dricker det innan yoga-stunden och frukosten.

 images (50)

Oavsett vad du valt att arbeta med för ny vana, så ska du göra detta varje dag resten av månaden, det vill säga 21 dagar. Varje dag kan du checka av, att du dels har gjort det du bestämt dig för att göra samt reflektera över hur det känns.

Nu kör vi! Lycka till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s