Jag är pigg och full av energi

Jag är pigg och full av energi – dagens affirmation

Nu känns det som att sommaren är över. Solen går inte lika högt, det blir mörkt om kvällarna och jag har börjat fundera på hösten. Vad vill jag åstadkomma denna höst? Jag håller på att klura på mål men oavsett vad det blir är jag galet taggad. 

images (51)Jag känner mig pigg och full av energi. På torsdag börjar jag mitt nya jobb. Som jag längtar. Det är på tok för länge sedan jag fick, kunde gå till jobbet. Men. Snart, snart är det dags igen. Det ska bli spännande att se hur det här stället är, vilka kollegorna är, vilka jag kommer att klicka med direkt och för att inte glömma barnen. De underbara barnen, det är ju tack vare dem jag vill göra just det jag gör. Barn. Så ärliga, så härliga. Det bästa av allt är att man blir som man umgås. Deras sätt att vara, spontan och busig, smittar av sig. Jag älskar att busa och skoja! Livet blir så mycket lättare och roligare om man inte ser så allvarligt på allt. 

2014, det är mitt år. Det bestämde jag redan vid nyår. Det har hittills inte varit en lätt resa men oj så mycket jag lärt mig och trots många tunga stunder, är jag tacksam över allt jag upplevt. Det har gjort mig så mycket starkare på alla plan. Jag tvekar inte en sekund att stå upp för mig själv och vad jag tycker är rätt eller fel. Jag är så taggad för denna höst, för livet, för allt som kan komma i min väg. Spännande blir det, vad än som händer.

What doesn´t kill you, makes you stronger. Några sanna ord som ger mig otroligt mycket energi. Smaka på de orden, fundera på händelser i ditt liv som du tagit dig igenom trots att det kan ha gjort ont och varit svårt. Du klarade det och här står du, starkare än innan. Är det inte fantastiskt så säg. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s