Juni är slut

Det har blivit lite halvdant med affirmationerna under junimånad, varför? Jag har inte riktigt haft lusten och glädjen att jobba med dem och dela med mig av tankarna varje dag. Jag känner nu att jag börjar längta tillbaka till den stunden när jag går in i mig själv och funderar och ta del av affirmationen. Junis tema var trygghet och lugn. Det kan vara bra att sammanfatta månaden än om det inte medvetet har jobbats med temat så mycket. 

Jag tycker att jag under de månader som jag jobbat med affirmationerna lärt mig en massa om mig själv och relationer till andra. Jag känner dock nu att det är en never ending story att jobba med sig själv och sitt välmående. Det tar aldrig slut, stannar aldrig upp. Jag har under månaden valt att stanna upp lite men det blir inte bra. Jag vill inte stanna, vill inte bakåt, jag vill framåt. Jag vill fortsätta att upptäcka och utveckla mig själv, för min egen skull. Det tycker jag bland det viktigaste, att oavsett vad jag gör, så är det för min egen skull, för att jag ska må bra. Det ligger mycket sanning i att om jag inte mår bra, kan jag inte få någon annan att må bra. 

Det har hänt en massa bra saker i juni. Jag har avslutat en anställning, inte haft panik att finna något nytt utan sett mig om och i augusti börjar på ett nytt ställe. Det är nog det bästa som hände i juni, att jag blev fri från jobbet som ställt till det för mig detta år. Jag är inte bitter över det, inte alls. Jag har ju fått en massa tid till mig själv och att ta hand om mig själv. Jag känner mig starkare än någonsin! 

Jag hoppas att juli – årets sommarmånad – ska bli varm och härlig. Jag kommer åka hem till norr men även åka runt lite i landet, som planen är just nu. Jag vill fortsätta med affirmationerna, så mycket jag hinner och har lust med. Jag har en massa förhoppningar på denna månad, men jag försöker inte hoppas för mycket utan istället njuta av nuet och det som finns runt omkring mig just nu. Det är svårt, jag är ju en drömmare. Men. Träning ger färdighet sägs det, jag får se det så. Allt går om viljan finns, sägs det. Det är bara att kämpa på och våga tro på sig själv, så blir det bra, bättre och bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s