Juli – tacksamhet

Månadens tema är tacksamhet. Det är så lätt att lägga fokus på det vi saknar att vi ibland glömmer bort att se och verkligen uppskatta vad vi faktiskt har. Det finns en otrolig kraft och härlig energi i att känna tacksamhet. Det genererar lugn och harmoni och inbjuder till mer av det vi önskar oss. Det allra bästa i livet, kärleken och människorna vi omger oss med, kostar ingenting. Låt oss starta en tacksamhetsspiral!

images (45)

Det ska bli roligt och härligt att få jobba med detta tema. Nu ligger jag lite ”efter” eftersom det redan gått en vecka på denna månad. Det har varit en massa bra affirmationer under veckan, det bubblar i kroppen när jag läste dem. De passar så bra in i hur jag känner just nu och efter Ölandsveckan.

”Tack för alla nya människor jag får träffa”

”Jag är tacksam för all kärlek i mitt liv”

”Jag är tacksam för min hälsa”

”Jag är tacksam för alla lärdomar livet lär mig”

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg idag, så är jag otroligt tacksam för alla härliga människor jag fått träffa på Öland. Det är så mycket kärlek att jag får ont i magen. Jag kan inte beskriva känsla inom mig på annat sätt än att det bubblar i kroppen. Att det pirrar i magen, vet de flesta hur det känns. När det bubblar i kroppen är likadant fast det känns i hela kroppen och mycket mer. Det är en fantastisk känsla samtidigt väldigt omvälvande. Jag är så galet tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv. Blir tårögd bara jag tänker på det.

Jag var väl medveten om att veckan på Öland inte skulle bli särskilt hälsosam, nyttig. Jag försökte förbereda kroppen på det genom att fylla på mängder med energi i form av både vila och bra mat. Jag är så här i efterhand imponera över hur bra kroppen klarat av alla påfrestningar jag utsatte den för. Det var mängder med alkohol men i övrigt skötte jag kosten bra. Jag såg till att fylla på med energi och vätska regelbundet så att kroppen ständigt hade bränsle. Sömnen påverkades såklart, man sov någon timme här och någon timme där. Jag ville inte sova, jag ville helst vara vaken hela tiden och njuta av varje minut där på ön. Jag är tacksam för min hälsa, som jag till 100% har ansvar för.

Det är fantastiskt hur mycket vi kan lära oss, varje dag om så vi vill. Jag tycker att jag ständigt lär mig nya saker, både om mig själv och andra men även nya praktiska saker. Jag är ju lite fast i det här med att vilja känna balans och harmoni, inom det området har jag massor att lära. Genom att prata och intrigera mig med andra människor, sker det nästan per automatik att jag lära mig nya saker. Ständigt kommer nya in puts. Det pågår ständigt en process inom mig, jag vill ta vara på den, leva med den och lära av den. Jag är tacksam för alla lärdomar livet lär mig.  

Annonser

2 thoughts on “Juli – tacksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s