Jag har alla svar inom mig

Jag har alla svar inom mig – dagens affirmation

Den som söker skall finna. Det var någon som sa till mig en gång att sök efter svaret, leta efter tecken så kommer du få svar. Det låter otroligt flummigt men på något sätt så är det så. Det finns tecken överallt, det beror på vad du väljer att se och vad du vill ha för svar. Det innebär egentligen att du har svaren inom dig, det är bara det att ibland är det svårt att se och höra svaren. Bild

Jag har skrivit om det många gånger förr, det här med magkänslan. Ibland blir det bara så tydligt. Jag flänger runt på intervjuer för att finna min blivande arbetsgivare. Jag behöver inte många minuter innan magkänslan pratar med mig. Även i detta kommer dessa tecken in. Jag var senast idag på en intervju. Direkt när jag kom in i lokalen svalnade mitt intresse för stället, kan inte förklara vad det var, bara en känsla. Jag kom på mig själv ett flertal gånger att jag inte riktigt var delaktig i samtalet, inte på det sätt jag skulle kunnat vara. Efter mötet när jag var på väg hem hade en annan chef ringt, som jag träffade förra veckan, och vill träffas igen. Det ser jag som ett tecken på att där jag var idag inte kommer bli min nya arbetsplats. Så håll tummen att vi kan komma överens om formalia och att vi skriver papper nästa vecka. Det vore så skönt att få det klart innan semestern.

Jag har alla svar inom mig, jag måste bara lära mig att lyssna. Oavsett vad det är du vill ha svar på, ställ frågan till dig själv och du kommer finna ett svar. Är det en fråga med olika svar, skriv ner alla svaren, det kommer då bli mycket tydligare om vilket svar som är ”rätt”. Papper och en penna är underskattade grejer, jag tycker att vi borde använde oss av dem mycket mer. Så nästa gång du söker ett svar, skriv ner frågan och de olika svarsalternativen. Det blir så tydligt och något svårt kan bli mycket lättare.

Glöm inte att det är du som har ansvar för ditt liv, dina handlingar och dina val. Det blir vad du gör det till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s