Allt är som det ska vara i mitt liv just nu

Allt är som det ska vara i mitt liv just nu – dagens affirmation

Jag bubblar av lycka, av förväntan och av att få leva här och nu. Jag njuter av varje minut! På något vis så har jag lyckats skapa mitt liv precis som jag vill ha det, allt är som det ska vara i mitt liv just nu. Jag har levt som 30-åring i exakt fem månader nu och hade aldrig kunnat drömma om att det skulle va så här underbart att vara över 30!

20140616-104916-38956823.jpg

Så galet snygg cykel det där är! Provkörde den i helgen och nu är jag frälst. I veckan ska jag bli ägare av en sådan rojsrojs.

Det kanske låter överdrivet och kan kanske uppfattas som en falsk fasad när jag skriver om hur bra allt är. Jag har jobbat så otroligt mycket med mig själv det senaste halvåret och det har resulterat i att jag står där jag står idag. Jag har såklart mönster som ständigt måste brytas och bearbetas men jag ser idag livet på ett sätt som jag tidigare inte sett det. Det här med att jobba med en själv, självkänslan och att finna en trygghet i sig själv är en never ending story. Livet går upp och ner, som i en berg- och dalbana, vissa dagar flyter allt på medan andra dagar möte med mer motstånd. Jag fortsätter att jobba med mig själv varje dag, hela tiden för att vid hinder kunna hantera dem utan att falla för långt.

Sommaren är här, om bara några dagar är det midsommar. Har ni reflekterat över hur ljust det är om kvällarna? Underbart! Jag har börjat prioritera annat och hinner därför inte skriva en affirmation varje dag. Jag läser dem varje dag, en del väljer jag att jobba lite extra med och då skriver jag. Annars låter jag den gro i huvudet under dagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s