Jag känner mig trygg i mina beslut

Jag känner mig trygg i mina beslut – dagens affirmation

Att fatta rätt beslut är inte alltid det lättaste. Hur ska man kunna veta vad som är rätt? Alla dessa val vi ständigt ställs inför. Vad är det som avgör att du väljer just det ena alternativet och inte det andra? Hur gör du för att lyssna på dig själv?

Dagligen fattar vi beslut, ofta många små som inte har så stor betydelse. Ibland hamnar vi i lägen där vi blir tvungen att göra ett större val, det kan vara ett stort beslut som ska fattas, som kan komma att ha betydelse för en lång tid framöver. Hur ska man tänka?

Bild

Som så många gånger förr, mitt tips är att lyssna på magkänslan. Din kropp pratar med dig direkt och hela tiden oavsett hur stort beslut som ska fattas. För mig talar magkänslan före både tankar och känslor. Det är svårt att beskriva, kanske magkänslan känns olika hos oss alla. Min magkänsla yttrar sig genom ett ”sus” först i magen och sen går det ut i resten av kroppen. Det kanske låter lite flummigt men det är mitt bästa sätt att förklara hur men känns, för mig. Genom att jag vågar lite och lyssna på min magkänsla är jag trygg i mina beslut. Jag har lyssnat på den vid ett flertal gånger, stått upp för det jag tror på och det har även visat sig att jag fattade rätt beslut. Jag har även testat att inte följa magkänslan och då har det inte blivit helt bra. Tack vare de erfarenheterna har jag lärt mig att lite på min känsla och på så vis vara trygg i mina beslut. Jag tror på mig själv och vågar stå upp för mina beslut.

Magkänslan är min bästa vän! Låt din magkänsla bli din och vissa beslut kommer vara lättare att hålla sig fast vid, än om det ibland kan göra väldigt ont.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s