Nytt tema ”Trygghet och lugn”

Ny månad, nytt tema, nya tider, nya möjligheter, nya utmaningar. Månadens tema kommer att handla om ”Trygghet och lugn”. När det stormar i livet är det lätt att svepas med och tappa fotfästet för en stund. Oavsett om det stormar rejält eller om det är en krusning på ytan. Tänk dig att du då skulle kunna ta ett steg ur kaoset in i din egen stillhet och känna sig centrerad, balanserad och få perspektiv på det som händer utanför. För att ta sig dit behövs träning. Låt oss träna på att hitta en genväg till ett inre lugn.

IMG_2935

Starta veckan med att sätt upp en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag…. och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s