Mumsiga RAW lakritsfudge

Det är ju galet att något kan vara så gott utan att innehålla raffinerat socker, mejeriprodukter, gluten eller animalier. 100% raw alltså och smak av lakrits! Idag har jag mixat ihop, ja vad ska vi kalla det. Lakritsfudge kanske. Min tanke var att få den mer kolakletig men den blev lite torrare i konsistensen, vilket absolut inte gjorde något! Måste dock varna allalakritsälskare, de är beroendeframkallande!

20140529-210741-76061017.jpg

13 dadlar
1 msk kokosmjöl
1 msk kokosolja
2 msk lakritspulver
1 tsk vaniljpulver
1 krm flingsalt

Mixa allt i en matberedare eller i en mixer till en jämn smet. Tryck ut på bakplåtspapper eller på aluminiumfolie, ca 1 cm tjock. Lägg i frysen i ca 1 timme. Skär upp i önskade stora bitar. NJUT! Förvaras bäst i frysen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s