Jag njuter av livet

Jag njuter av livet – dagens affirmation

Jag är just nu så galet taggad på livet! Jag njuter till fullo, jag lever idag och är i nuet. Gårdagens händelse har nu börjat landa i mig och en lättad känsla börjar komma över mig. Det är över nu. Jag njuter av livet och allt det har att erbjuda. Som idag sitter jag på tåget på väg till Gävle för att sedan njuta av en härlig bilresa vidare till Hälsingeskogarna. Vilket väder! Som jag längtat efter denna helg, det kan inte bli annat än magiskt. Nu är den här och jag ska njuta av varje minut av den. Det bubblar i kroppen på mig, en underbar känsla och jag njuter till fullo av den. Jag går omkring med ett leende, kan inte sluta le. Idag mår jag bra, några riktigt tunga månader är nu förbi. Jag är fri och jag har alla dörrar öppna inför framtiden. 

581170_10150803761692471_2144761885_n

För att kunna njuta av livet tror jag att vi måste uppskatta det lilla i vardagen. Det behöver inte kosta pengar eller vara planerade saker. Att bara vara här och nu, njuta av det som finns runt omkring dig just nu. Så låt dig njuta av denna fredag, av solen och värmen. Umgås med någon som gör dig glad. Gör något som du mår bra av. Och du. Glöm inte att skratta och le. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s