Jag bubblar av glädje idag

Jag bubblar av glädje idag – dagens affirmation

Årets varmaste dag. Solen skiner, det är varma vindar. Idag bubblar jag av glädje. Detta inlägg blir mest för att jag behöver skriva av mig. Ja, jag börjar som smått bubbla av glädje. En stor sten har fallit från mina axlar idag. Jag har äntligen fått min rätt och jag har blivit arbetsbefriad. Jag tror inte att jag har förstått det riktigt än. Jag behöver nog lite tid att förstå att det nu är slut på de eviga möten och att ständigt gå med känslan av att det är jag som gjort något fel, när jag vet att det egentligen inte varit så. Idag är en bra dag. Idag har jag skrivit på ett papper, ett papper som avslutar detta kapitel och det är dags att fundera ut vad jag vill göra härnäst. Men. Just nu, veckan ut kommer jag bara att vara. Jag tror att jag behöver landa i beskedet. Jag är fri! Bild

Idag firar jag med att bege mig ut på en löprunda (när det blivit lite svalare ute). Imorgon ska jag fira, hela helgen ska jag fira. Jag ska fira mig själv, att jag valde att tro på mig själv, att jag vågade säga till när något var väldigt fel och att jag inte gav upp. Ja, jag är stolt över mig själv. Det har varit många tårar, mycket förtvivlan och ilska. Men. Jag kämpade på. Imorgon åker jag till skogarna i Hälsingland, ska tillbringa helgen där tillsammans med ett gäng glada, underbara dansvänner. Det kommer dansas (såklart), lekas, ätas god mat och kanske årets första dopp kommer att bli av. Det blir mitt sätt att avsluta detta kapitel som förskollärare på en förskola där det mesta gick åt pipsvängen på grund av dåligt ledarskap. Jag avslutar det och ser med spänning fram emot vad nästa kapitel kommer att handla om.

Ja, idag bubblar jag av glädje! Jag är fri!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s