Jag skapar mitt liv precis som jag vill ha det

Jag skapar mitt liv precis som jag vill ha det – dagens affirmation

Gång på gång kommer vi hit. Det är du som har ansvar för ditt liv. Det innebär alltså att du även har makten över att skapa det liv du vill ha. Inga drömmar är för stora! Tro på dig själv och ge inte upp vid motgångar.

20140520-091134-33094559.jpg

Jag blir stressad och får smått panik över det här med att man ska skaffa karriär och bli något stor, ha en snygg titel o.s.v. Jag är idag utbildad lärare och förskollärare men jag vet inte om det är det jag vill pyssla på med för resten av mitt liv. Jag tycker ju om att göra så mycket olika saker. Jag har idag inga direkta mål uppsatta gällande min yrkeskarriär. Jag har inget direkt behov av att höras, synas eller tjäna mycket pengar. Jag vill jobba med något jag brinner för, något som jag tycker är roligt och ger mig energi. Om jag inte blir miljonär på det, har mindre betydelse. Jag anser mig, trots otydliga mål, lyckats skapa ett rätt bra liv. Jag trivs med mitt liv och är det något jag är mindre nöjd med, ser jag till att lösa det så att jag blir nöjd. Det är ju mitt liv och jag väljer helt själv vad och vilka som ska få finnas i det.

Du har alla möjligheter att skapa ditt liv precis som du vill ha det. Det är ditt ansvar, ta väl hand om ditt liv och de människor du väljer ska finnas i ditt liv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s