Allt är bra

Allt är bra – dagens affirmation

Jag och en vän pratade om det här igår. När man är tillfreds med sig själv, det finns en inre harmoni, ett lugn och en balans och när det kommer något som attackerar ens sköldar. Man är så väl medveten om hur man brukar reagerar men av någon anledning reagerar man inte på samma sätt som alltid. Känslan kan vara att man skulle vilja gråta, lätta på trycket så det känns bättre sen. Men inga tårar kommer. Jag mår för bra för att kunna gråta. För första gången på väldigt länge, kanske för första gången i hela mitt liv kan jag välja att inte lägga energi på något som jag inte kan påverka, något som tar för mycket energi. För första gången så inser jag att jag har ett bra liv, allt är bra trots att det finns delar som är mindre bra. Men. Jag är inte ledsen, jag mår inte dåligt och jag låter inte de sämre bitarna ta över allt det fina i mitt liv. Det är verkligen en aha-upplevelse, en underbar känsla. Jag blir så glad över att jag varje dag fortsätter att kämpa, trots att jag ibland bara vill ge upp och dra täcket över huvudet. Skam den som ger sig!

20140519-094259.jpg
Jag är kapten på mitt eget skepp, det är jag som styr det och det är jag som har ansvar över det. Jag vill må bra, jag vill ha balans i mitt liv som gör att jag klarar av att tackla motgångar på ett bra sätt. Jag kan med ett leende på läpparna säga att idag är allt bra. Vägen har varit lång och det kommer ständigt dyker upp hinder på vägen. Jag kommer dala ibland, det vet jag. Men. Jag har kanske funnit verktygen som gör att jag inte hamnar under ytan lika ofta.

Jag verkligen älskar dessa affirmationer! På något vis känns det som att jag blir klokare och klokare för var dag. Genom att jobba med dessa dagligen har jag undermedvetet satt igång en process inom mig. Jag vågar nog påstå att det är tack vare dessa jag kommit så långt på vägen som jag gjort, och på så kort tid.

Fundera under veckan på vad du vill ha mer av i ditt liv . Tänk stort och fokusera på var den sanna glädjen finns. Ny vecka innebär även att titta över veckans utmaning, vad blir det denna vecka? Vad har du för goda stunder att se fram emot? Sist men absolut inte minst, vad vill/hoppas/önskar du ska hända just denna vecka?

Jag har en bra vecka att se fram emot. Imorgon sätter jag mig i bilen och kör söderut, är i skrivandets stund i Norrland. Jag älskar att köra bil, egentid på hög nivå. I veckan ska det fattas ett beslut som kommer ha stor betydelse för mig de närmsta månaderna. Jag hoppas att jag är i den balans som jag nu känner mig, så jag kan tackla oavsett besked jag får. Helgen kommer att tillbringas i Hälsinglands skogar bland ett gäng härliga människor och massor av dans. Jag är säker på att vecka 21 kommer bli en alldeles fantastisk vecka. Det blir ju vad jag gör den till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s