Jag är klok, underbar och perfekt precis som jag är

Jag är klok, underbar och perfekt precis som jag är – dagens affirmation

Jag är som jag är. Det finns bara en av mig och det är jag. Hur ser du på dig själv? Tycker du att du är klok? Kan du säga till dig själv men även till andra att du tycker att du är underbar?

20140518-092528.jpg
Jag börjar mer och mer förstå, inse att jag är alldeles, alldeles underbar. Jag är ju bäst på att vara jag. Om jag är stolt över den jag är och ser till att ha människor som också ser det i mig, kan jag inte få ett så mycket bättre liv. Jag är klok som lyssnar på mig själv och på min kropp. Det där med att vara perfekt kommer jag inte gå in på igen, då jag skrev om det här om dagen. Jag vill ju inte vara perfekt. Jag tycker att vi alla ska ha våra skavanker och tiks, det är ju det som gör oss till dem vi är idag. Var stolt över dig själv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s