Kärlek och passion genomsyrar allt jag gör

Kärlek och passion genomsyrar allt jag gör – dagens affirmation

Har du någon gång ifrågasatt dig själv varför du gör det du gör, är där du är? Varför du arbetar med det du just gör? Bor i den staden du nu bor i? Lever med en viss människa? Kanske du lever själv, varför? Har du någon gång frågat varför du valt att leva det liv du lever?Bild

Alla dessa frågor snurrar ofta runt i mitt huvud. Jag gillar, som jag skrev i gårdagens inlägg, att vara nöjd. Att vara nöjd kommer i vågor, ibland tröttnar jag på att ha det som jag har det. Då är det enbart jag själv som kan se till att förändra det jag inte är nöjd med. Jag vill ha en massa kärlek och passion i mitt liv. Jag vill känna det i mitt jobb, bland mina vänner och i mina hobbies. Om de känslorna inte finns, försvinner måste jag börja fundera på varför de har försvunnit och vad jag ska göra åt det. Vad kan jag göra för att passionen ska komma tillbaka? Går det att hitta tillbaka eller är det dags att starta ett nytt kapitel, ta nästa steg i livet?

Jag ger och jag tar. Jag hoppas de människor som finns i mitt liv och de som jag träffar känner det och bemöter mig på samma sätt. Ge och ta. Det är så viktigt, tycker jag. Det handlar om energi, den är dyrbar om det är någon som bara tar och tar men aldrig ger något tillbaka. Passa dig för dem!

Idag tycker jag att du ska göra något som du älskar att göra, något som du har stor kärlek och passion för! Jag kommer att åka och dansa ikväll. Det hyser jag stor kärlek och passion för. Oavsett vad du väljer att göra, njut av det och känn hur mycket glädje det ger dig. Glöm inte att du förtjänar enbart det bästa! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s