Mitt liv är perfekt precis som det är just nu

Mitt liv är perfekt precis som det är just nu – dagens affirmation

Perfekt… Jag kräks av ordet, får utslag och andnöd! Perfekt. Vad är det för ord egentligen? Jag googlade på synonymer till perfekt och fick upp dessa:
fulländadfullkomligutmärktfelfriidealiskidealmönstergillotadlig,
oklanderligtoppentiptopmästerligfinemangutsöktutomordentlig,
hundraprocentig. Behöver jag säga så mycket mer? Vem vill vara perfekt? Vem vill ha ett perfekt liv? Inte jag iallafall. Jag vill ha lite motstånd och spänning i mitt liv, det är genom svårigheter vi växer och blir starkare i oss själva.

images (33)

Jag sätter mig lite på tvären gällande dagens affirmation. Men. Om jag byter ut ordet perfekt till nöjd, alltså ”Jag är nöjd med mitt liv precis som det är just nu”, hamnar vi i en annan diskussion. Jag är nöjd. Jag gillar nöjd. Att vara nöjd är en härlig känsla. Jag tror det är viktigt att vi är nöjda med det vi har, samtidigt gör det inget att drömma och att sätta upp mål att sträva mot. Men. Var nöjd och njut av just denna dag. Den kommer nämligen aldrig åter!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s