Jag känner mig sprudlande glad idag

Jag känner mig sprudlande glad idag – dagens affirmation

Det går upp och det går ner, det är dagens sanning. Den som säger att solen alltid skiner, ljuger. Jag tycker att det är viktigt att vi tillåter oss känna det vi gör just nu. Men. Det är även viktigt att se till att inte vara där nere för länge. Vad behöver du för att känna dig glad? Vad gör dig glad? Hur gör du för att komma upp efter att du hamnat i en svacka?

Bild

Idag känner jag mig sprudlande glad. Varför? Livet är underbart! Och. Det blir vad vi gör det till. Jag har som jag skrivit i ett tidigare inlägg haft en tung vinter. Men. Efter regn kommer solsken. Jag har, även när det varit som mörkast, bestämt mig för att det ska bli bra. Jag vill må bra, leva ett bra liv, vara glad och lycklig. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag fann dansen för några år sedan, den har verkligen hjälpt mig på många sätt. Jag ser till att åka och dansa minst en gång i veckan, det kostar en del pengar men det är verkligen något jag prioriterar. Jag mår ju bra av det.

Igår hade jag en alldeles underbar dag. Vaknade pigg och alert, gick till gymmet och körde ett rejält magpass. Därefter var det dags att piffa mig lite innan en kär vän kom och hämtade mig. Vi skulle till Gävle och dansa. Jag bara älskar den där kvalitetstiden som blir i en bil. Två människor, en bil och en väg. Så galet mysigt! Dansen blev även den magisk, massor av roliga danser och mängder av glada, fina människor. Trots ett evigt trampande i 3.5 timme, så var jag pigg när jag väl kom hem. Dansen ger en ett galet endorfinrus att det tar timmar att lyckas varva ner. Det ruset är underbart. Jag blir så glad av det, det sitter i i dagar. Det är nästan som att vara kär. Det liksom pirrar i kroppen, har ett ständigt leendet på läpparna och man vill som bara hoppa och studsa omkring. Innan jag somnade låg jag och funderade på hur otroligt bra jag är. Jag skapar förutsättningarna för att få må så här bra. Det finns inget som kan stoppa min lycka! Varför? För det är jag som bär ansvar för den. Jag ser till att fylla mitt liv med saker och människor som gör mig lycklig. 

Jag har sagt det många gånger förr. Men. Det skadar inte att säga det igen. Livet blir vad du gör det till. Och. Du bär ansvar över ditt liv. Vad väljer att fylla det med?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s