Jag väljer att se möjligheter i det som händer

Jag väljer att se möjligheter i det som händer – dagens affirmation

Problem är till för att lösas. Det finns inget problem som är för svårt för att lösas, det kan ibland bara ta lite längre tid. Det går att se på ett problem på två sätt. Antingen väljer du att se problemet som ett problem och att det är som det är och att det inte går att göra något åt. Eller. När ett problem dyker upp, börja söka efter en lösning, vilka möjligheter finns det för att situationen ska bli bättre? Det finns nämligen alltid olika möjligheter i varje situation, varje val vi gör.

Hur tänker du när du stöter på ett problem? Är du en sådan som finner dig i situationen eller söker efter lösningar, tar du reda på vilka möjligheter du har för att kunna reda upp problemet? Vad väljer du?

Bild

Galet söt bild tycker jag! Den är som så talande på något vis, ingenting är omöjligt. Jag tror på det. Jag ser inte problem som problem utan det är utmaningar som går att lösa. Jag väljer att se möjligheter i det som händer, i och med detta bidrar det till att det alltid blir bättre än vad det varit. Jag brukar tänka att det är som det är och nu kan det bara bli bättre. Än om jag är fullt medveten om att livet ständigt kommer med överraskningar, motgångar och baksteg. Men. Genom att se det som är här och nu, inte tänka bakåt och vad jag haft, hur det var, kan det bara bli bättre. Jag kämpar för det jag står för, det jag tror på, det jag vill, det jag behöver o.s.v. men jag har även lärt mig att gräset inte är grönare på andra sidan. Genom att jag tror och litar på mig själv och att jag vet vad jag behöver för att må bra, kan jag välja att se möjligheter i det som händer. Än i den mörkaste dal, finns det alltid ett litet, än om jätte litet ljus. Jag ger mig aldrig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s