Ju mer glädje jag ger till andra desto mer får jag tillbaka

Ju mer glädje jag ger till andra desto mer får jag tillbaka – dagens affirmation

Delad glädje är dubbel glädje. Dagens inlägg blir kort. Om du inte har testat, tycker jag att du bör testa att le mot någon du möter på gatan, i matbutiken, på bussen, i gymmet. Sök ögonkontakt och le. Det är häftigt. Och. Det kostar inte mycket för dig men kan betyder mycket för den som får ditt leende. Testa det i helgen, le mot någon. Jag kan nästan lova att du kommer att få ett leende tillbaka.

20140509-185030.jpg
Jag tycker att vi ska le mer, alla blir så vackra när de bär ett leende. Så vad väntar du på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s