Mitt liv är fyllt med glädje och kärlek

Mitt liv är fyllt med glädje och kärlek – dagens affirmation

 

Bild

Nalle Puh är en klok figur. Vad mer behövs sägas? Kärlek känner man, hur det stavas är oväsentligt. Ser du till att ditt liv är fyllt med glädje och kärlek? Hur fyller man livet med detta? Vad innebär glädje och kärlek? För mig är svaret ganska enkelt, jag ser till att jag har människor omkring mig som får mig att må bra, där vi känner en ömsesidig kärlek och har respekt för varandra. Jag spenderar dagarna med något som jag tycker om att göra och som ger mig glädje och energi, än om det ibland kan finnas motgångar. Jag sysselsätter min fritid med saker som ger mig energi och glädje, som får mig att må bra.

Vad behöver du för att kunna känna glädje och kärlek?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s