A never ending story

Jag följer en blogg som en alldeles fantastisk tjej, Cilla, skriver. Hon har många bra tankar och funderingar, tips och råd. Häromdagen skrev hon om självkänslan och självbilden, att det är ett arbete som inte har något slut. A never ending story. Jag vill bara lyfta hennes inlägg och hennes blogg med för den delen. Otroligt bra skrivet, den gav mig energi. Därför vill jag nu dela med mig av hennes ord. Tack Cilla, du inspirerar mig!Bild

Annonser

1 thought on “A never ending story

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s