Jag känner mig fri och lycklig

Jag känner mig fri och lycklig – dagens affirmation

Vi människor har rätt att vara fria, vi har rätt att vara lyckliga. Det gäller alla människor! Det finns många idioter i världen, män som stänger in sin kvinna, misshandlar henne o.s.v. Det är fruktansvärt! Det ska inte behöva vara så. Kvinna, man, flicka, pojke, alla borde få känna sig fria och lyckliga. Men. Ack så fel det ibland blir. Vi vuxna har ansvar för vårt liv, vi har även ansvar för våra barn.

20140506-095146.jpg
Jag har haft turen att få förstående och stöttande föräldrar. Det är jag otrolig tacksam för, det har gjort att jag vågar hoppa, vågar testa mig fram i livet och flytta omkring i landet. För mig är det frihet och det gör mig lycklig. Jag vet att jag kan gör vad jag vill, inom lagens gränser såklart, jag är fri och det är upp till mig hur jag vill leva mitt liv. Det finns tyvärr många som inte haft samma tur att ha fina föräldrar. Det upprör mig. Vi kan ju inte välja våra föräldrar, det är bara att acceptera de människor som tog oss till världen, de som uppfostrat oss till vad vi är idag. Eftersom jag saknar erfarenhet från en tuff uppväxt, lämnar jag ämnet där hän. Vill avsluta med att oavsett vart vi kommer ifrån har vi rätt att vara fria och lyckliga.

Känner du dig fast, låst? Saknar du känslan av att vara fri? Befinner du dig idag i en osund relation som håller dig fången? Har du ett jobb som suger musten ur dig? Längtar du efter att kunna känna lycka? Är svaret ja på dessa frågor, fundera på vad som behövs för att få dig att känna annorlunda. 2014 är förändringens år, snart har halva detta år gått. Jag tycker att det är dags att ta tag i ditt liv, gör de förändringar, ta ansvar för ditt liv och din lycka. Tyvärr finns det inte någon annan som kan göra det åt dig. Kämpa på! Jag vet att du klarar det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s