Ny månad, nytt tema

Känner du igen den där känslan när du bubblar över av glädje och det smittar av sig på annat i livet? Plötsligt dras människor till dig och problemen som igår kändes oöverstigliga har plötsligt en självklar lösning. I så fall kanske det inte handlar om hur du har det utan hur du tar det. Om du har en utgångspunkt i glädjen och det goda så rinner det över på annat i livet och på människor runt omkring dig. Det blir som ringar på vattnet. Tillsammans kan vi sprida många ringar på  vattnet! Varför vänta? Vi börjar nu med en gång! Temat för maj heter Livsglädje. 

947373_10151371727587471_654869554_n

Våren är galet vacker i Tantolunden! Älskar att strosa omkring där så här års och njuta av allt det vackra naturen erbjuder.

Denna veckas uppgift går ut på att skriva ner en sak varje dag som du tycker om att göra och som får det att pirra lite extra av glädje i kroppen. Jag tänker att det inte behöver vara något stort, det kan var allt från små ögonblick till såklart större saker. Det väljer du. Jag tror det viktiga är att försöka skriva något varje dag, en liten sak.

Starta veckan med att sätt upp en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag…. och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s