Jag känner mig avslappnad och i balans

Jag känner mig avslappnad och i balans – dagens affirmation

Vilka faktorer spelar in för att du ska känna dig avslappnad? Balans, hur känns det i din kropp när du är i balans? Vad innebär det att vara i balans?

Jag har förstått att det inte är så hälsosamt eller bra att alltid gå all in. Jag gav ett nyårslöfte till mig själv, det var att finna balans i allt jag gör. Det är en stor utmaning då jag gärna kör på all or nothing, vilket oftast slutar mindre bra. Det gäller verkligen allt, jobb, kost, träning, kärlek och relationer. Hur går det för mig? Jag måste säga att det går ganska bra, genom att ha uppmärksammat ett beteende som jag inte är helt till freds med, kommer jag på mig själv när jag kör på för hårt. Jag blir då raka motsatsen till avslappnad, den där balansen jag strävar efter är då långt borta. Jag  har satt upp mål, realistiska mål gällande både kost och träning. Jag säger till mig själv att ett jobb bara är ett jobb och att ingen tackar mig om jag sliter ut mig. Kärleken kommer när den kommer, det går inte att skynda på och det är dumt och kan göra ont att bygga luftslott. Var sak har sin tid. Lev idag, här och nu. Vad som händer imorgon kan vi inte veta. Det är lite så jag tänker på min väg mot ett liv i balans.

BildOm vi är i balans tror jag att vi kommer kunna känna oss avslappnade. Det hör som ihop och det är nog hemligheten till ett härligt liv. Vi kommer alltid att stöta på svårigheter, motstånd på livets väg men är vi avslappnande och i balans kommer vi kunna hantera hindren mer kontrollerat och medvetet.

Solen skiner, i hela Sverige tror jag. Här i Stockholm är det sommarvärme och jag tycker att vi alla ska gå ut och njuta av naturen och värmen. Äntligen! Sol och värme gör mig avslappnad. Det händer något i kroppen så här års, det liksom spritter i kroppen. Jag känner mig kär. Ja, jag är nog kär. Kär i livet, i mitt liv. Jag har bara ett liv och det är upp till mig att göra det bästa av det, att forma och skapa det så som jag vill ha det. Jag tar ansvar över mitt liv. Jag ser till att göra det bästa av det. Jag ser till att förgylla det med sådant jag mår bra av. Jag förtjänar bara det bästa. Och vet du? Det gör du också! Ta för dig, tro på dig själv och NJUT.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s