Jag är respekterad av andra

Jag är respekterad av andra – dagens affirmation

Respekt, det är ett viktigt och bra ord tycker jag. Mötet med människor handlar om respekt. Jag ska respektera andra och jag vill vara respekterad av andra. Hur vet man att man är respekterad av andra? Jag tänker att vi åter igen måste gå till oss själv. Respekterar du dig själv? Innan du ens börjar fundera på vad andra tycker, titta till dig själv först. Jag respekterar mig själv och tänker att jag är respekterad av andra. Det finns inte på världskartan att kunna vara respekterad av alla men av många.

Bild

Det kommer alltid finnas människor som inte respekterar dig. Har då i åtanken att det inte handlar om dig. Det handlar om personen som inte respekterar dig. Troligtvis respekterar hen inte sig själv och låter det gå ut över andra. Kan vi stå för den vi är och det vi tycker och känner, medför det respekt. Svårare än så är det inte, tänker jag. Det blir vad du gör det till! Dagens tips är: Tro på dig själv, lita på ditt omdöme och på så vis visar du respekt till dig själv. Därigenom kommer andra även att respektera dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s