Husmorskur mot förkylning

Jag antar att det är dags, det var länge sedan jag var förkyld. Tråkigt när jag äntligen fått rutin med träningen men en veckas vila skadar nog inte. Jag får väl se det som att jag unnar mig själv denna vila och kroppen får återhämta sig lite. Våren är här, sol och värme, det är inte jätte roligt att ligga halvt utslagen i soffan med en stor hög av snorpapper nedanför. Jag försöker ge kroppen mycket vila. Vatten är alltid bra, jag tänker att det kan hjälpa kroppen att skölja bort förkylningen. Fick tips av min kusin på en mycket god husmorskur. Den rekommenderar jag verkligen!

20140425-105418.jpg

Koka två kanelstänger, 9 hela nejlikor med 4 cm ingefära i 5 dl vatten. Låt det dra ett tag och drick det sedan varmt eller kallt med honung. Enligt honom fungerar det kanon bra, värt att testa tänker jag. Igår var det tungt att andas och bihålorna pulserade. Tror jag hann med tre laddningar av denna kur igår kväll. Jag kunde sova hela natten utan att vakna av vare sig hostattack eller andnöd. Husmorskurer är det bästa! Naturliga och välbeprövade.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s