Jag tycker om mig själv precis som jag är

Jag tycker om mig själv precis som jag är – dagens affirmation

Idag är jag totaldeckad, hela kroppen värker och hjärnan jobbar inte som jag vill. Därför låter jag dagens affirmation stå för sig själv. Och. Snälla. Tillåt dig själv att tycka om dig själv precis som du är. Det finns bara en av dig och det är du. Du är bäst på att vara du. Så enkelt är det.

Delar med mig av några ”livsregler” som jag gillar. Läs och begrunda.

20140424-185836.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s