På resande fot

Idag är jag på resande fot, på väg tillbaka till Stockholm efter att ha myst med familjen i påsk. Jag reser en del i landet och tycker det är lika trist varje gång. Det är kanske en smäll man får ta när man gör valet att ha en hälsosam kost. Jag gillar det inte, tycker att det är jätte trist att det finns galet mycket skräpmat, så lättillgängligt. På alla flygplatser och tågcentraler finns SevenEleven, Pressbyrån, något café där de serverar smörgåsar, bakelser och kaffe, ofta går det även att finns någon snabbmatskedja. Men inget av detta varken kan eller vill jag äta. Jag vill ju ha någon som är gott och ger kroppen bra energi. Ofta har jag framförhållning och fixar något hemma att ta med, idag blev det dock inte så. Jag är tacksam över att jag funnit GNLD, så jag ändå kan få i mig någon form av lunch som är snäll mot magen. Det blev en NeoLifeShake till lunch. När jag kom till Arlanda var det dags för mellanmål. De har öppnat Naked Jucie Bar i Sky city, det är inte klokt vad glad jag blev! Min favorit är vårens gästsmoothie, mean and Green någonting.. Så började jag fundera lite. De har inte ekologisk frukt och grönt. Jag vill ju gärna att det ska vara det. Men. Att finna något som innehåller nyttigheter, är utan socker, gluten och fri från mejeriprodukter är som sagt inte det lättaste. Jag struntar därför i att det inte är ekologiskt, köpte min smoothie som jag nu avnjuter på tåget påväg in till Stockholm. Jag gillar deras koncept, trots att det inte är ekologiskt och hoppas att de öppnar än fler butiker runt om i landet, jag blir gärna en stammis!

20140423-145323.jpg

Alla val vi gör handlar om att prioritera, att lägga för- och nackdelar mot varandra. Ibland gör jag det i huvudet medan vissa gånger behövs det spaltas upp på papper för att få rätsida på situationen. Idag gjorde jag ett mycket bra val. En glad mage skapar en glad Susanne helt enkelt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s