Mitt liv är spännande

Mitt liv är spännande – dagens affirmation

Alla är vi olika. Vissa strävar efter lugnet och nöjer sig med det som livet har att erbjuda runt omkring dem. Andra reser kors och tvärs i världen för att ständigt se ny platser och trivs med det. Några slår sig aldrig till ro, utan är ständigt på väg till något annat, något nytt. En del människor söker efter spänning på annat sätt och några kanske gör alltihop.

20140423-120623.jpg
För mig hänger spänning och kickar ihop. Jag är flickan från landet som gillar lugnet och tystnaden som naturen ger. Samtidigt jag älskar att resa ochlära mig om andra kulturer och se hur andra människor i andra länder har det, för att på så vis förstå hur otroligt bra vi har det här i Sverige. När jag nu tittar i backspegeln så har jag varit den som ständigt varit på väg någon annanstans. Det handlade väl om identitetssökande, gissar jag. Idag anser jag att jag har landat, jag har funnit mig själv, jag är trygg i mig själv än om jag ibland vacklar. Inge konstigt alls. Jag söker dock fortfarande efter kickar eller som jag numera kallar det, rus. Jag behöver inte längre hålla på att flytta runt, byta jobb, söka nya relationer för jag har funnit ett hälsosamt sätt att få kickarna, ruset. Kickarna och ruset får jag genom dansen. Ja, dansen gör mitt liv spännande. Det är spännande att åka och dansa. Jag vet aldrig hur kvällen kommer bli, det enda jag kan påverka genom kvällen är min inställning. Vill jag prata med nya människor, ja då är det upp till mig att se till att det blir så. Vill jag däremot bara dansa och inte prata så mycket, då blir det så. När jag började dansa var jag ganska osäker. Det finns många oskrivna regler inom dansen och det ser olika ut beroende på vart i landet man befinner sig. Det var skrämmande men samtidigt spännande, jag ville ju lära mig allt! Dansen är fantastisk på väldigt många vis men det gäller att kunna ta konstruktiv kritik, vilket jag hade lite svårt för i början. Jag har kommit underfund med att om jag tar till mig den och ser det som att de som kommer med tips angående min dans, vill hjälpa mig framåt. Dansfolket är ett bra folk, de är trevliga, glada och vill alla väl. Jag gillar dansfolket.

Jag gör även mitt liv spännande genom att sätta upp mål och finna en väg att nå målen. Det kan vara mål gällande vad som helst. Jag gillar att sätta upp mål, jag skriver ofta ner dem för att sedan kunna bocka av dem när de är uppnådda.

Jag är nyfiken, jag vill ju veta vad som kommer att hända imorgon, vilka människor jag kommer att springa på. Jag vill veta hur mitt liv kommer se ut om fem år samtidigt är det ju det som gör livet så spännande. Att inte vet vad som komma skall. Jag bara älskar den mystiken.

Att göra livet spännande ser olika ut för oss alla. Hur gör du för att få lite spänning i ditt liv? Vad innebär spännande för just dig?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s